

## DMRF Canada Vancouver Symposium

## University of British Columbia – Ponderosa Ballroom

## November 2, 2019

Speaker	Session Topic	Length	Time
Stefanie Ince Executive Director, DMRF Canada	Welcome and Introduction	5 mins	9:00 – 9:05 am
Casey Kidson, Founder of Dyfying Dystonia	Living Well with Dystonia – A Patient Story	45 mins	9:05 – 9:50
Movement Disorder specialist, Dr. Cresswell	Understanding Dystonia and News on the Latest Dystonia Research	1 hour	9:50 – 10:50
	SPONSORED BREAK	15 mins	10:50 – 11:05
Q&A with movement disorder specialists		45 mins	11:05 – 11:50
Catherine Chan, Physiotherapist	Managing Dystonia Through Exercise & Physiotherapy	30 mins	11:50 – 12:20
	SPONSORED LUNCH	1 hour	12:20 – 1:15 pm
Movement Disorder specialist, Dr. Martino	Exploring the non motor symptoms of dystonia	1 hour	1:15 – 2:15 pm
Natasha Vaz, Equinox Integrative Wellness Center	Managing Dystonia through nutrition and wellness.	1 hour	2:15 – 3:15 pm
	SPONSORED BREAK	30 mins	3:15 – 3:45 pm
Disability Alliance BC	Understanding Financial Resources and Aids for Patients with Disabilities	1 hour	3:45 – 4:45 pm
Stefanie Ince, Executive Director	DMRF Canada Update and Closing Remarks	15 mins	4:45 - 5:00

\*\*Please note, session timings, topics and speakers are subject to change\*\*



## With thanks to our sponsors:

